Khadi rostlinná barva na vlasy Neutrální senna/cassia 100 g
Khadi SENNA/CASSIA je vhodná pro všechny barvy vlasů. Neutrální odstín, který vlasy nebarví.
Zejména dlouhé vlasy mají tendenci být na konečcích suché a u kořínků se rychle mastit. Odborníci v těchto případech doporučují vlasovou kúru. Khadi neutrální vlasová barva SENNA/CASSIA je k tomu ideálně stvořená. Představuje skvělý vlasový kondicionér.
Posiluje vlasy a dodává jim nový a zdravý lesk. Vlasy bez lesku získávají zpět svůj lesk, prošedivělé a blond vlasy mladistvý, medově blond tón. Khadi SENNA/CASSIA vlasy intenzivně regeneruje a vyživuje. Vlasům poskytuje nádherný lesk, objem i vitalitu.
Khadi SENNA/CASSIA je vynikající přírodní vlasová kúra. Můžete ji kombinovat s citrónovou šťávou a Vaše vlasy získají novou životní sílu. Posílí se tím vlasová struktura, jemné vlasy budou mít opticky větší objem i hedvábný lesk a blond vlasy se oživí a získají lehký tón. Pro maximálně intenzivní vyživující kúru si můžete namíchat směs Khadi SENNA/CASSIA s Khadi prášky AMLA a SHIKAKAI.
Khadi neutrální vlasová barva SENNA/CASSIA je absolutně přírodní vlasová kúra, bez jakýchkoliv chemickych přísad, konzervačních látek a umělých barviv.
Tuto neutrální barvu můžete rovněž přimíchat do ostatních odstínů Khadi, a to za účelem vytvoření světlejší varianty daného odstínu.
Použití:
Smíchejte v závislosti na délce Vašich vlasů 50-100 g prášku s horkou vodou (60 - 90°C), tak aby vznikla homogenní pasta. Pastu naneste co možná nejteplejší, pramínek po pramínku, na čerstvě umyté vlasy. Pomocí igelitové fólie a ručníku udržujte vlasy s nanesenou barvou teplé a vlhké. Po uplynutí doby působení umyjte vlasy - opláchněte, ideálně pouze vodou bez šampónu.
Doba působení je 30 minut až 2 hodiny, v závislosti na požadované době péče.
Za účelem intenzivní regenerace používejte kúru z Khadi neutrální barvy SENNA/CASSIA jednou týdně.
Složení (INCI): 100% listy Cassia obovata
Součástí balení je igelitová čepice a igelitové rukavice.
Obsah: 100 g
Vyrobeno v Indii.
Tento výrobek je certifikován BDIH: